Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klub
#1
Jak włożyć bramkarza moge do składu?! przegrywam mecze bo nie mam bramkarza 
https://imgur.com/a/s6fOW6U
Przegrała moja drużyna 2 mecze przez to!
   ,,Jestem tutaj by podtrzymywać dobrą atmosfere,
   tak jak to Peszko robił  na mundialu"
[Obrazek: KuhmsVp.png]
#2
Spróbuj zmniejszyć rozmiar przeglądarki, przytrzymaj CTRL i kółkiem myszki na dół, powinno pomóc.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Klub - opis incognito_328 1 267 19.10.2019, 10:05
Ostatni post: SergeFT
  Klub patris303@wp.pl 2 538 06.07.2019, 13:50
Ostatni post: Ten Dobry
  [Klub] Dział marketingowy Marcell 1 1,093 31.12.2018, 10:43
Ostatni post: Dawid
  [KLUB]Stadion Farbaaaaa 2 1,853 29.12.2018, 13:12
Ostatni post: Ahmad Mido
  [Klub] - Boisko treningowe Hesto 4 1,996 22.12.2018, 11:05
Ostatni post: Dawid
  [Klub]/[Rozgrywki] - Przychód z meczu synolek 2 1,152 19.12.2018, 16:25
Ostatni post: Refus
  [KLUB]-Ustawienie Viper 1 986 13.12.2018, 23:31
Ostatni post: Xenka
  [KLUB]-Maxymalna ilość członków w klubie Viper 1 857 13.12.2018, 23:08
Ostatni post: Xenka
  Klub Luis Fonsi 1 870 06.12.2018, 19:42
Ostatni post: Dawid

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości