Liczba postów: 28
Liczba wątków: 1
07.12.2018, 14:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.12.2018, 14:50 przez SergeFT.)
Moduł, w którym chcesz coś zmienić:
rynek
Opis propozycji \ pomysłu:
1. Dodanie do rynku filtrów (przedział cenowy/przedział umiejętności/rodzaj umiejętności) i wyszukiwarki po nazwie.
2. Dodanie aukcji dedykowanych.
Uzasadnienie przydatności:
Ułatwienie w przeszukiwaniu interesujących nas przedmiotów bez potrzeby przewijania wśród dziesiątek innych.
Dodałem ankietę. // Serge
Liczba postów: 186
Liczba wątków: 3
Filtry jak najbardziej na tak. Ale co do aukcji dedykowanych to nie jestem jakoś do nich przekonany.
Stoję przed lustrem, trzymam głowę do góry.
Myślę, zrobiłeś to chłopak !
Liczba postów: 107
Liczba wątków: 2
Jestem na tak !!

i to trzy razy
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 1
(07.12.2018, 14:51)SergeFT napisał(a): Filtry jak najbardziej na tak. Ale co do aukcji dedykowanych to nie jestem jakoś do nich przekonany.
Nie ma szatni klubowej co jest bardzo dziwne, to niech chociaż dedukowane aukcje dodadzą, bo aktualnie trzeba jakieś kombinacje alpejskie tworzyć, żeby przehandlować między sobą jakieś przedmioty.
Liczba postów: 5
07.12.2018, 19:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.12.2018, 06:01 przez SergeFT.)
Jestem na TAK jak najbardziej
Upomnienie. Komentowanie propozycji powinno odbywać się w sposób merytoryczny. Kolejne takie posty będą kasowane, a autor zostanie ukarany. // Serge
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 4
Filtry na tak, aukcje dedykowane na nie. Zacznie się kombinowanie i wymiana za real PLN. Tak jak jest teraz jest trudniej, ale za to jak najbardziej fair.
Liczba postów: 107
(08.12.2018, 15:13)synolek napisał(a): Filtry na tak, aukcje dedykowane na nie. Zacznie się kombinowanie i wymiana za real PLN. Tak jak jest teraz jest trudniej, ale za to jak najbardziej fair.
Moim zdaniem teraz jest więcej przekrętów poprzez mulciaki.. a dedyki jak najbardziej. Zawsze komuś słabszemu można taniej wystawić i nikt mu tego nie zwinie sprzed nosa.
Gra działa 3 dni i jest dużo nowych graczy. Mimo wszystko wierzę, że admini wprowadza takie zabezpieczenia, że nie będzie multi i nie będzie trzeba się tym martwić przy opracowywaniu nowych pomysłów/koncepcji na rozwój gry.
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 0
Skoro nie może być aukcji dedykowanych to niech będzie szatnia klubowa.. Jest wiele zgranych ekip, które swój sukces zawdzięczają wzajemnej pomocy w klubie. Jak pomagać sobie w klubie skoro nie można przekazać itemu po osobie jednemu z klubowych kolegów?
Szatnia klubowa jest z pewnością lepszym pomysłem niż aukcje dedykowane. To byłoby ciekawe.
Liczba postów: 164
Jestem na tak. Na pewno w kwestii filtru, a jeśli niendedyki to szatnia klubowa byłaby idealnym rozwiązaniem. Oczywiście itemy zwrotne.
Liczba postów: 18
Filtry jak najbardziej się przydadzą, natomiast aukcje dedykowane będą służyły do przekrętów w grze. Pomysł do poprawy, pół na pół zgoda.
Liczba postów: 68
Liczba wątków: 9
A ja jestem na nie. Dzięki obecnemu systemowi, osoby którym zależy potrafią przeczesywać rynek i na tym zarabiać.
Liczba postów: 3
ja popieram, co do aukcji z klubowiczami dodałbym opcję wypożyczania sprzętu, czyli szatnia klubowa.
Dodatkowo na forum dodałbym sekcję WYCENY, gracze mogliby ocenić ile za dany item można oczekiwać. Na tej podstawie też można uniknąć oszustw, manipulacji i to też podstawą byłoby do tego by pojawiła się historia aukcji by było widać jaki item poszedł za ile + opcja zgłoszenia aukcji przy podejrzeniu, że zbyt drogo).
Liczba postów: 200
Liczba wątków: 5
Beda filtry, dedyków nie będzie