30.11.2019, 01:13
Z pewnym uczuciem podziwu i zażenowania w praktycznie anonimowej rozmowie (w tonie dość żartobliwym z innym graczem), objawił sie jegomość RIP.
Osobnik ten wlepił mi bez ostrzezenia bana.
Cóz myślę sobie ban jak ban.Nie pierwszy i nie ostatni.
Jakież bylo moje zdziwienie gdy ban okazał się na 999 godzin.
Oto tresc bana:
1.Rozmowa dotyczyła ostatnich wydarzeń na ft poniekąd (dziwacznych kasowań całych tematów na forum ft rowniez)
Ban na pogaduchach ile razy ludzie tam pisza różne glupoty
Nikt z was nigdy nie wyglupiał sie pisząc różne glupotki z ludzmi?
2.Długosc kary.
Z całym szacunkiem ale podobne kary otrzymują tu ludzie którzy kręcili różne wałki w meczach lub innych podobnych sprawach. Wyglada to na typową pokazówke.
Dlugosc kary niewspółmierna do winy.
3 Sam tekst jest dosc mozcno polityczny ale w granicach rozsądku (i zartu). nikt personalnie obrażony nie został.
Oczywiście jesli punktem oparcia znajdują sie standardy powiedzmy cywilizacyjno Europejskie. Gdyby np bylo to rozpatrywane w kategori Chin lub aktualnego Hong Kongu to jak najbardziej nalezy sie publiczny lincz oraz wjazd na chate po wytropionym IP "brygady wyzwolenia ludowego"
4 RiP.
Pozwole sobie na zacytowanie pare perełek tegoż Administratora przy okazji dawania banow.
"bojcie sie nie znacie dnia ani godziny"
"dla mnie kazdy piatek jest czarny"
"kosa nie minie kazdego"
Z całym szacunkiem ale w dzisiejszych szalonych czasach nietrudno jest nabawic się jakiegoś schorzenia depresyjno psychologicznego a to mi wygląda na pierwsze tego objawy jednakże znam paru dobrych specjalistów. Nie ma co sie smiac zaczyna sie od tego a konczy nieraz na skakaniu z mostow tudzież jak bohater filmów Uwe Bola "Rampage".
Wiem ze na cale anulowanie kary nie ma szans(znajac powszechne samouwielbienie pewnych osob) ale choć o skrócenie . Tylko w obecnej sytuacji o to proszę.
Pozdrawiam Kernel Panic
Osobnik ten wlepił mi bez ostrzezenia bana.
Cóz myślę sobie ban jak ban.Nie pierwszy i nie ostatni.
Jakież bylo moje zdziwienie gdy ban okazał się na 999 godzin.
Oto tresc bana:
Cytat:Pozwolę sobie na pare komentarzy w tej sprawie.Cytat:Zostałeś zablokowany na 999 godzin/y na chat przez R.I.P.
Powód:
Kernel Panic [@]
czy na pewno oplaciliscie tu pobyt wystarczajaca iloscia przelewow? jesli nie powod na bana i wylot zawsze sie znajdzie
---
Oczernianie, negatywny PR.
1.Rozmowa dotyczyła ostatnich wydarzeń na ft poniekąd (dziwacznych kasowań całych tematów na forum ft rowniez)
Ban na pogaduchach ile razy ludzie tam pisza różne glupoty

Nikt z was nigdy nie wyglupiał sie pisząc różne glupotki z ludzmi?
2.Długosc kary.
Z całym szacunkiem ale podobne kary otrzymują tu ludzie którzy kręcili różne wałki w meczach lub innych podobnych sprawach. Wyglada to na typową pokazówke.
Dlugosc kary niewspółmierna do winy.
3 Sam tekst jest dosc mozcno polityczny ale w granicach rozsądku (i zartu). nikt personalnie obrażony nie został.
Oczywiście jesli punktem oparcia znajdują sie standardy powiedzmy cywilizacyjno Europejskie. Gdyby np bylo to rozpatrywane w kategori Chin lub aktualnego Hong Kongu to jak najbardziej nalezy sie publiczny lincz oraz wjazd na chate po wytropionym IP "brygady wyzwolenia ludowego"

4 RiP.
Pozwole sobie na zacytowanie pare perełek tegoż Administratora przy okazji dawania banow.
"bojcie sie nie znacie dnia ani godziny"
"dla mnie kazdy piatek jest czarny"
"kosa nie minie kazdego"
Z całym szacunkiem ale w dzisiejszych szalonych czasach nietrudno jest nabawic się jakiegoś schorzenia depresyjno psychologicznego a to mi wygląda na pierwsze tego objawy jednakże znam paru dobrych specjalistów. Nie ma co sie smiac zaczyna sie od tego a konczy nieraz na skakaniu z mostow tudzież jak bohater filmów Uwe Bola "Rampage".
Wiem ze na cale anulowanie kary nie ma szans(znajac powszechne samouwielbienie pewnych osob) ale choć o skrócenie . Tylko w obecnej sytuacji o to proszę.
Pozdrawiam Kernel Panic