Liczba postów: 5
Liczba wątków: 4
Moduł, w którym chcesz coś zmienić: Miejsce otrzymania wiadomości systemowej.
Opis propozycji \ pomysłu: Specjalna zakładka na wiadomości systemowe bonusy z treningu itp. będą lądować do niej a do osobnej zakładki wiadomości prywatne z graczami.
Uzasadnienie przydatności:Ułatwi to wyszukanie oraz czyszczenie niechcianych wiadomości(zaznacz wszystkie systemowe).
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 1
14.12.2018, 22:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.12.2018, 22:34 przez Nugat.)
Mi się ten pomysł bardzo podoba, na pewno każdy gracz ma dużo wiadomości systemowych spowodowanych choćby bonusami z treningu. Dla nich samych powinna być specjalna zakładka, coś jak kiedyś logi gdzie to wszystko byłoby wypisane; wiadomości tak de facto są zbędne, jeżeli potrzebujemy info kiedy dostaliśmy jakiś konkretny bonus to musimy szukać w tych wiadomościach. Jeżeli te wiadomości z bonusami mają się do czegoś przydać to powinny one działać w ten sposób co opisałem, bo wiadomości trochę mijają się z celem - powód opisałem powyżej. Równie dobrze mógłby informować o tym tylko dymek, ten co informuje o nowej wiadomości. Jestem na tak, ale skromnie powiem że moje rozwiązanie byłoby dobrym uzupełnieniem Twojej propozycji ;)
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 0
Prawda, że przydałaby się osobna zakładka. Przy wielu PW, później wszystko się gubi.
Liczba postów: 200
Liczba wątków: 5
Spróbujemy podziałać w tym temacie - wstępnie zaakceptowane